مایع ظرفشویی مایع شوینده غلیظی است که چربی های سخت را از بین می برد و بوی بد و لکه های غذا را به طور موثر با یک بار شستشو از بین می برد و ظروف را تمیز و پاکیزه می کند . فرمولاسیون مایع ظرفشویی تعیین کننده غلظت و کیفیت آن است . فرمولاسیون مایع ظرفشویی غلیظ

باید توجه داشت که غلظت و کیفیت ، دو پارامتر مستقل از هم هستند اما جهت استفاده آسان تر و به صرفه تر ، این محصول می بایست دارای غلظت کافی نیز در کنار کیفیت باشد .

یک مهندس شیمی و فرمولاتور حرفه ای می بایست توانایی آن را داشته باشد در فرم های متفاوت مایع ظرفشویی از نوع اقتصادی گرفته تا نوع بسیار با کیفیت ، غلظت مطلوب را ایجاد کند . زیرا مصرف کنندگان صرف نظر از کیفیت و اکتیو محصول ، به غلظت بالای آن نیز اهمیت بسیاری می دهند .

در جامعه ایرانی هرچه مایع ظرفشویی غلظت و ویسکوزیته بالاتری داشته باشد بیشتر مورد قبول واقع می شود در صورتی که در جوامع کشور های غربی اهمیت کمتری برای غلظت مایع ظرفشویی قائل هستند .

غلظت مایع ظرفشویی ارتباطی با خط تولید و تجهیزات تولید ندارد و مستقیما مرتبط با فرمولاسیون و ساختار آن است .

مهندسین شرکت شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ ، آماده انجام مشاوره های لازم و ارائه ی دانش فنی و فرمولاسیون مایع ظرفشویی غلیظ در فرم های قیمتی متفاوت هستند .

غلظت در مایع ظرفشویی

عوامل مختلفی در ایجاد غلظت در محصولات شوینده ، از جمله مایع ظرفشویی نقش دارند . تولید کننده موفق با داشتن آگاهی از روش های متفاوت ایجاد غلظت ، می تواند محصول خود را در فرم های متفاوت متناسب با درخواست مصرف کنندگان تولید نماید .

به همین علت است که تولید کنندگانی که صرفا کلیشه ها و آنالیز های یک صفحه ای مایع ظرفشویی را تهیه می کنند ، نمی توانند در بازار ، موفق عمل کنند . مهندسین شرکت شکوه پرواز ، راهنمای مدیران واحد های تولید محصولات شوینده در جهت یادگیری کامل تولید مایع ظرفشویی می باشند .

  خط تولید و فرمولاسیون سفید کننده

مایع ظرفشویی غلیظ

مایع ظرفشویی چگونه کار می کند ؟

نحوه عملکرد مایع ظرفشویی بسیار هوشمندانه است . این محلول حاوی مولکول‌هایی است که دو طرف مخالف دارند، یک طرف آبدوست است – یعنی عاشق آب است و طرف دیگر آبگریز – یعنی هر کاری می‌کند تا از آب دور بماند.

طرف‌های آبگریز مولکول‌ها به چربی ظروف کثیف می‌چسبند در حالی که طرف‌های آب‌دوست تمام تلاش خود را می‌کنند تا وارد آب شوند. خوشبختانه، طرف های آبدوست کمی قوی تر هستند و مولکول ها با گریس متصل به آب کشیده می شوند.